Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Het zijn de MAGAZIJN OPRUIMWEKEN bij Fietsunie! 25% korting op e-bike accessoires en nog veel meer!

Bosch fietsaccu's

Wil jij de Bosch accu van jouw elektrische fiets vervangen? Dan ben je bij Fietsunie aan het juiste adres. Wij bieden diverse soorten Bosch accu's aan. Alle elektrische fietsen met een Bosch motor werken met een Bosch accu. Er zijn drie verschillende posities waar een accu geplaatst kan worden. Dit is afhankelijk van jouw e-bike. Je hebt een bagagedrager accu, frame accu of geïntegreerde accu nodig voor jouw fiets. 


Bezig met laden...
Heb je een vraag over een product?

Heb je een vraag over een product?

Vraag het ons

Bosch PowerPack accu

De Bosch PowerPack accu is verkrijgbaar in 300, 400 of 500 Wh. De PowerPack 300 is geschikt voor dagelijks gebruik en korte ritjes. De 400 Wh variant geeft jou de mogelijkheid om nog net dat ene extra rondje te fietsen of om spontaan nieuwe routes te ontdekken. Met de PowerPack 500 kun je lange afstanden rijden en genieten van de mooiste fietstochten. Hoe hoger de Wh waarde, hoe meer kilometers je kunt fietsen. De PowerPack accu's zijn uitgevoerd als frame accu (Frame) en als bagage accu (Rack).

E-Bike Vision accu als alternatief

Heb je nu een Bosch bagagedrager accu en wil je deze vervangen voor een goedkopere variant met meer Wh? Dan kan de E-Bike Vision een prima alternatief zijn. Heb je een Bosch Classic generatie 1 motor? Dan passen de E-Bike Vison 468Wh en 612Wh accu's prima op jouw fiets. Heb je een Bosch Performance of Active motorsysteem? Dan kun je kiezen voor de 360Wh of 720Wh. Weet je niet zeker of deze op jouw fiets past? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Heb je vragen?

Onze klantenservice helpt je graag met het maken van de juiste keuze. Kom je er toch niet helemaal uit of wil je meer informatie neem dan contact met ons op.


Laatst bekeken producten

Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien en om onze website te kunnen optimaliseren? Fietsunie en onze partners (Google) verzamelen gegevens en gebruiken cookies om persoonlijk en niet-persoonlijk te adverteren en deze te meten. Daarnaast gebruiken wij deze gegevens om ons websiteverkeer te analyseren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar ons Privacy Statement: Privacy Statement
Accepteer geselecteerde cookies