Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Het zijn de MAGAZIJN OPRUIMWEKEN bij Fietsunie! 25% korting op e-bike accessoires en nog veel meer!

E-Drive ombouwset met voorwielmotor

Ombouwsets met een voorwielmotor zijn geschikt om van je bestaande fiets een echte E-bike te maken. De ombouwsets bestaan uit o.a. een 36V 250W borstelloze naafmotor met vrijloop en een keuze uit een 24v-36v 8.8Ah, 11Ah, 13Ah, 17Ah of 21Ah 756Wh Lion accu. Deze combinaties zijn goed voor een minimale actieradius van 40 tot 180 km. Onze Bafang naafmotoren geven geen weerstand wanneer deze niet zijn ingeschakeld, dus jouw fiets fietst net zo licht als voorheen.

Je kunt kiezen uit het zeer moderne 3,5" gecentreerde E-Drive LCD display of het iets simpelere LED display. Op beide systemen kan zeer gemakkelijk gekozen worden tussen de ondersteuningen en beide sets zijn voorzien van de 6Km/h wandelfunctie. De remsensoren zorgen voor een directe motoronderbreking. Bij veel leveranciers betaal je extra voor een 11Ah accu of een rollerbrake aansluiting. Bij Fietsunie zit dit al in het standaard pakket. 


Bezig met laden...
Heb je een vraag over een product?

Heb je een vraag over een product?

Vraag het ons

Voorwielmotor met iets extra's

Vaak vervalt je naafdynamo door het plaatsen van een voorwielmotor. In al onze 36volt E-Drive controllers zit een omvormer verwerkt voor de verlichting. Op deze manier kun je jouw huidige koplamp aansluiten op de elektrische ondersteuning. Zo kun je de verlichting inschakelen door het display op jouw stuur. Bij veel leveranciers betaal je extra voor deze functie maar bij ons niet. 

Voordelen van een voorwielmotor

Een elektrische fiets met een voorwielmotor heeft enkele aangename voordelen:

  • Een elektrische fiets met voorwielmotor is zeer vriendelijk in onderhoud
  • De voorwielmotor is krachtig en tegelijkertijd erg stil
  • Met een voorwielmotor valt het bijna niet op dat je een elektrische fiets hebt
  • Zodra je begint te fietsen helpt de voorwielmotor je direct vooruit, omdat dit type motor werkt middels een rotatiesensor
De voorwielmotor ombouwsets die je op Fietsunie.nl vindt zijn allemaal compleet uitgerust met alle benodigdheden om jouw normale fiets om te bouwen tot een subtiele en volwaardige elektrische fiets.

Snelle levering van voorwielmotoren uit eigen voorraad

Vrijwel alle voorwielmotoren zijn direct vanuit onze eigen voorraad leverbaar. Dit betekent dat je de eerstvolgende dag (zondag uitgezonderd) de producten al in huis kunt hebben, mits je op werkdagen voor 16.00 uur je bestelling hebt geplaatst op onze webshop.

Uitstekende garantie- en serviceverlening

Daarnaast geniet je bij Fietsunie.nl van de uitstekende garantie- en serviceverlening op alle producten uit ons zeer uitgebreide assortiment. Kom je liever langs bij ons in de winkel? Dat is geen probleem. Wij hebben een grote showroom van ruim 1000m2. Je kunt jouw bestelling tevens afhalen in onze winkel in Emmen (Drenthe), geopend van dinsdag t/m zaterdag.


Laatst bekeken producten

Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien en om onze website te kunnen optimaliseren? Fietsunie en onze partners (Google) verzamelen gegevens en gebruiken cookies om persoonlijk en niet-persoonlijk te adverteren en deze te meten. Daarnaast gebruiken wij deze gegevens om ons websiteverkeer te analyseren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar ons Privacy Statement: Privacy Statement
Accepteer geselecteerde cookies