Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
🚀 Het is BLACK FRIDAY 'SUPER SALE' bij Fietsunie! 20% korting op accessoires!

Ombouwset voor Van Raam fietsen

Ben je opzoek naar elektrische ondersteuning voor jouw Van Raam fiets? Of is je huidige elektrische systeem deffect / stuk op jouw Van Raam fiets en schrik je van de hoge reparatiekosten? Wij bieden voor verschillende Van Raam modellen nieuwe elektrische ondersteuning aan. Deze systemen zijn zo samen gesteld dat deze gemakkelijk geinstalleerd kunnen worden op jouw Easy Rider, Maxi, Duofiets of andere modellen. Al onze elektrische systemen zijn getest en voldoen volledig aan de MDR, ROHS en CE keuringen. Hiermee voldoet jouw fiets dus altijd aan de gestelde richtlijnen. 

Tevens kunnen wij voor alle Van Raam fietsen de installatie uitvoeren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen ook het transport door heel Nederland voor jou uit handen nemen. 


 


Bezig met laden...
Heb je een vraag over een product?

Heb je een vraag over een product?

Vraag het ons

Van Raam fiets stuk? Is de elektrische ondersteuning op jouw Van Raam stuk en schikt je van de torenhoge reparatiekosten? Wij bieden de oplossing voor een fractie van de prijs wat Van Raam rekend voorzien wij jouw fiets van nieuwe elektrische ondersteuning. En volgens alle richtlijnen en incl. twee jaar garantie. 

Wil je weten welk systeem geschikt is voor jouw fiets? Neem contact met ons op via WhatsApp, telefoon of email. 


Laatst bekeken producten

Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien en om onze website te kunnen optimaliseren? Fietsunie en onze partners (Google) verzamelen gegevens en gebruiken cookies om persoonlijk en niet-persoonlijk te adverteren en deze te meten. Daarnaast gebruiken wij deze gegevens om ons websiteverkeer te analyseren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar ons Privacy Statement: Privacy Statement
Accepteer geselecteerde cookies