Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Het zijn de MAGAZIJN OPRUIMWEKEN bij Fietsunie! 25% korting op e-bike accessoires en nog veel meer!

Refurbished fietsaccu's en motoren

Bij Fietsunie koop je eenvoudig een refurbished fietsaccu of Bafang motor online. Refurbished is het Engelse woord voor gereviseerd. Zowel de accu's als de motoren worden volledig getest, gecontroleerd en in sommige gevallen gerepareerd. Refurbished producten worden tegen een gereduceerde prijs verkocht.Verschillende kwaliteitscategorieen

Fietsunie heeft alle refurbished producten ingedeeld in drie verschillende kwaliteitscategorieën, namelijk B,C en D kwaliteit:

B-kwaliteit
De producten met het label B-kwaliteit zijn technisch in nieuwstaat, maar bevatten optisch lichte gebruikssporen. Dit kan een krasje, deukje of licht kleurverschil zijn.

C-kwaliteit
De producten met het label C-kwaliteit zijn technisch in zeer goede staat. Optisch gezien zijn de producten redelijk. De producten bevatten meerdere krasjes en/of deukjes. Ook kan er kleurverschil zichtbaar zijn. De producten zijn licht gebruikt en kunnen een kleine kilometerstand of een kleine afname in accucapaciteit hebben.

D-kwaliteit
De producten met het label D-kwaliteit zijn technisch in goede staat. De producten zien er gebruikt uit en er zijn duidelijk beschadigingen zichtbaar. Bij sommige producten is er ook sprake van roestvorming. De producten kunnen gebruikt zijn en hebben daardoor een zichtbare kilometerstand of een afname in accucapaciteit. Dit is echter niet bij alle producten van toepassing.

Garantie op refurbished fietsaccu's en motoren

B-kwaliteit - 6 maanden garantie
C-kwaliteit - 3 maanden garantie
D-kwaliteit - 1 maand garantie


Laatst bekeken producten

Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien en om onze website te kunnen optimaliseren? Fietsunie en onze partners (Google) verzamelen gegevens en gebruiken cookies om persoonlijk en niet-persoonlijk te adverteren en deze te meten. Daarnaast gebruiken wij deze gegevens om ons websiteverkeer te analyseren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar ons Privacy Statement: Privacy Statement
Accepteer geselecteerde cookies