Op werkdagen voor 4u besteld, zelfde dag verzonden De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed geld terug
0
Winkelwagen

E-Drive ombouwset met achterwielmotor

Ombouwsets met achterwielmotor om van uw bestaande fiets een E-bike fiets te maken. En in combinatie met een 36V 250W borstelloze naafmotor met vrijloop en een keuze uit een 36V 11Ah, 13Ah en 20Ah Li-Ion accu, is deze set goed voor een minimale actieradius van 80 tot 180 km. Onze E-drive mini naaf motoren geven geen weerstand wanneer deze niet zijn ingeschakeld, dus uw fiets fietst net zo licht als voorheen. U kunt kiezen uit het zeer moderne 3,5 " gecentreerde LCD display of het iets simpeler LED display. Op beide systemen kan zeer gemakkelijk gekozen worden tussen de ondersteuningen en beide sets zijn voorzien van de 6Km/h wandelfunctie. Bij al onze achterwielmotor ombouwets worden standaard twee remsensoren geleverd zodat de originele remhendels kunnen blijven bestaan. De remsensoren zorgen voor een directe motor onderbreking. Bij veel leveranciers betaal je extra voor een 11Ah accu. Bij Fietsunie zit dit standaard al in het pakket.

Waarom kiezen voor een achterwielmotor bij een elektrische fiets?

Bij een e-bike (elektrische fiets) met achterwielmotor zit de motor in het achterwiel. Doordat de motor op deze plek is gevestigd, geeft deze fiets de meest natuurlijke rijbeleving. Dit komt omdat de ‘normale’ fiets ook wordt aangedreven door het achterwiel. Nadelen van een achterwielmotor zijn dat al het gewicht, op de achterkant van de fiets zijn gevestigd en dat het niet mogelijk is om naafversnellingen en een gesloten kettingkast te hebben. Op deze pagina vind je alles over de achterwielmotor op een elektrische fiets. 

Voordelen van een E-drive achterwielmotor ombouwset

Het hebben van een elektrische fiets met achterwielmotor heeft enkele aangename voordelen.

  • In de gewone fietsstand voel je geen weerstand van de achterwielmotor;
  • U kunt gebruik blijven maken van de bestaande remhendels;
  • Wij leveren standaard een 11Ah accu mee. Bij veel andere aanbieders betaalt u hier extra voor;
  • De achterwielmotor geeft een natuurlijke rijbeleving tijdens het fietsen;
De E-Drive achterwielmotor-ombouwsets die u op Fietsunie.nl vindt zijn allemaal compleet uitgerust met alle benodigdheden om uw normale fiets om te bouwen tot een kwalitatieve en volwaardige elektrische fiets.

Snelle levering van achterwielmotor ombouwsets uit voorraad

Vrijwel alle achterwielmotor ombouwsets zijn bij ons uit eigen voorraad leverbaar. Dit betekent dat u de eerst volgende dag (zondag uitgezonderd) de producten al in huis kunt hebben, mits u op werkdagen voor 16.00 uw bestelling hebt geplaatst op onze webshop.


Uitstekende garantie- en serviceverlening

Daarnaast geniet u bij Fietsunie.nl van de uitstekende garantie- en serviceverlening op alle producten uit ons zeer uitgebreide assotiment. Komt u liever langs bij ons in de winkel? Dat is geen probleem. Wij hebben een grote showroom van ruim 1000m2. U kunt uw bestelling tevens afhalen in onze winkel in Emmen (Drenthe), geopend van dinsdag t/m zaterdag.