Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
🚀 Het is BLACK FRIDAY 'SUPER SALE' bij Fietsunie! 20% korting op accessoires!

Tandem elektrisch maken?

Ben jij in het bezit van een Onderwaterfiets tandem en wil je deze graag ombouwen naar een elektrische tandem? Fietsunie biedt een speciale ombouwset aan waarmee jij jouw Onderwaterfiets tandem kunt ombouwen naar een elektrische tandem. Onze ombouwset is zo samengesteld dat deze exact past op de Onderwaterfiets tandem. De ombouwsets worden geleverd met een garantietermijn van 2 jaar. Je kunt de ombouwset eenvoudig zelf samenstellen. Kies bijvoorbeeld uit verschillende displays voor een mooier uiterlijk, of kies voor een zwaardere accu voor een grotere actieradius.

Onze accu’s hebben een actieradius vanaf 80km, oplopend tot onze grootste accu met zelfs een actieradius van 180km! Dit is wel afhankelijk van de weersomstandigheden, belasting van de fiets, en het niveau van ondersteuning. 


Bezig met laden...
Heb je een vraag over een product?

Heb je een vraag over een product?

Vraag het ons

De E-Drive tandem ombouwset:

  • Past precies op de Onderwaterfiets tandem
  • Is eenvoudig zelf te monteren
  • Is zelf samen te stellen
  • Is betaalbaar en van goede kwaliteit

E-Drive ombouwset voor Onderwaterfiets tandems online bestellen?

Een E-Drive ombouwset bestel je eenvoudig in onze webshop. Alle ombouwsets zijn vanuit onze eigen voorraad leverbaar, waardoor we doorgaans snel kunnen leveren. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan heb je meestal de volgende dag jouw bestelling al in huis. Wil je liever naar onze winkel komen? Wij nodigen je van harte uit om naar Emmen te komen. Onze winkel is gevestigd aan de Wilhelminastraat 75N. Heb je nog vragen of wil je advies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vakbewame medewerkers voorzien jou graag van de juiste informatie.

Bij Fietsunie.nl profiteer je tevens van een uitstekende garantie- en serviceverlening op alle producten uit ons zeer uitgebreide assortiment. 


Laatst bekeken producten

Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien en om onze website te kunnen optimaliseren? Fietsunie en onze partners (Google) verzamelen gegevens en gebruiken cookies om persoonlijk en niet-persoonlijk te adverteren en deze te meten. Daarnaast gebruiken wij deze gegevens om ons websiteverkeer te analyseren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar ons Privacy Statement: Privacy Statement
Accepteer geselecteerde cookies