Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
🚀 Het is BLACK FRIDAY 'SUPER SALE' bij Fietsunie! 20% korting op accessoires!

Gashendel voor op je elektrische fiets?

Een gashendel op een elektrische fiets kan soms erg handig zijn bij het oversteken van een kruising of een overgang. Onze gashendels zijn hier geschikt voor. Monteer je een gashendel op één van onze E-Drive controllers dan zal de fiets maximaal 6km/h gaan. Deze gashendel is overigens ook geschikt voor sommige andere elektrische fietsen. Heb jij een aansluiting op jouw controllers / regelaar voor een gashendel? Dan zal één van onze gashendels vaak ook werken. Let wel op, gaat jouw fiets sneller dan 6km/h met een gashendel? Dan valt jouw fiets niet meer onder de noemer normale elektrische fiets. Maar dan word jouw fiets gezien als snorfiets. Een snorfiets valt onder een andere wet en regelgeving.


 


Bezig met laden...
Heb je een vraag over een product?

Heb je een vraag over een product?

Vraag het ons

Let op! Gashendels zijn vaak niet toegestaan voor gebruik op de openbare weg. Een gashendel mag wel worden gebruikt als wegrij-functie tot en met 6km/h. Middenmotorsystemen van Bosch, Shimano, Yamaha, Brose enz kunnen niet worden voorzien van een gashendel. Deze systemen zijn hier niet geschikt voor. Tevens zijn 99% van de elektrische fietsen op de markt niet geschikt voor de montage van een gashendel. Jouw controller / regelaar moet namelijk zijn voorzien van een aansluiting voor een gashendel. 


Laatst bekeken producten

Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien en om onze website te kunnen optimaliseren? Fietsunie en onze partners (Google) verzamelen gegevens en gebruiken cookies om persoonlijk en niet-persoonlijk te adverteren en deze te meten. Daarnaast gebruiken wij deze gegevens om ons websiteverkeer te analyseren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar ons Privacy Statement: Privacy Statement
Accepteer geselecteerde cookies