Op werkdagen voor 4u besteld, zelfde dag verzonden De E-bike specialist van de Benelux Binnen NL gratis verzending vanaf €50,-
0
Winkelwagen

Jouw Flyer E-bike met Panasonic middenmotor opvoeren?

Met de Speedbox van Fietsunie ga jij sneller!

Heb jij een elektrische fiets van het merk Flyer die uitgerust is met een Panasonic middenmotor, die je wilt opvoeren?Dan zit hier goed! Wij hebben namelijk met de Speedbox een chip die zorgt dat jij sneller kan gaan dan de rest.


De SpeedBox - Onopvallend en slim

Deze chip plug je tussen de bekabeling van de motor naar het display en snelheidssensor. Daardoor zit de Speedbox netjes weggewerkt achter het motorplaatje, in het frame. De chip is dus eigenlijk onzichtbaar voor het oog. Bij Bosch zal hij de juiste snelheid weergeven tot en met ongeveer 45km/h. Bij alle andere merken middenmotoren zal hij de snelheid gehalveerd weergeven. Bij bijna alle motoren is het mogelijk om de begrenzing in en uit te schakelen door middel van de wandelfunctie. 

LET OP!
Ga je jouw fiets uitvoeren met een tuningschip. Dan is het erg belangrijk dat je jouw fiets niet meer laat updaten met de nieuwste software tijdens een servicebeurt. Door de update kan de chip onbruikbaar worden gemaakt door de fabrikant.