Start met typen om te zoeken

Driewielers

Voor de een is het pure noodzaak, de ander kiest ervoor uit andere overwegingen: een elektrische driewielerfiets. Ten opzichte van een tweewieler biedt een driewielfiets extra comfort, stabiliteit en veiligheid. Bij Fietsunie heb je keuze uit diverse modellen elektrische driewielers. In onze E-bike store met moderne werkplaats passen we de fiets helemaal aan jouw wensen aan met bijvoorbeeld extra trapondersteuning en verschillende opties en accessoires. Bekijk nu onze hypermoderne elektrische driewielers van het Nederlandse topmerk Huka en vraag een offerte aan voor jouw custom elektrische driewieler.

Lees verder
Sluiten
6 resultaten
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons
Huka | City Driewieler
Niet op voorraad
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons
Voor 16:00 besteld,
Vandaag verzonden
Onze klantenservice staat
6 dagen in de week klaar
Alle fietsen met volle accu
Rijklaar geleverd
Wij maken jouw eigen
fiets elektrisch!

Waarom een elektrische driewieler voor volwassenen?

Fietsen op een tweewieler kan om verschillende redenen lastig of onmogelijk zijn. Balans houden kan bijvoorbeeld een probleem zijn. Met een derde wiel aan de fiets is dat geen issue meer. De extra stabiliteit van de fiets brengt ook extra veiligheid; de bestuurder kan rustig het verkeer in de gaten houden zonder zich te bekommeren over omvallen. Dan zijn er ook nog de voordelen van een elektrische driewielfiets. Veel mensen met een fysieke uitdaging, zoals verminderde spierkracht, kunnen dankzij de trapondersteuning alsnog fietsen. Bovendien zijn er ook elektrische driewielers voor 2 personen, waarop het trapwerk verdeeld kan worden of door één persoon kan worden gedaan. Kortom: een elektrische driewieler is een goede oplossing voor wie extra stabiliteit, veiligheid en trapondersteuning nodig heeft.

Sterk staaltje Dutch Design

Elektrische driewielers zijn er in allerlei soorten en met verschillende functionaliteiten. Wat de driewielige E-bikes van Huka gemeen hebben, is dat ze een sterk staaltje Dutch Design zijn. Stoere fietsen met een stevig frame, een geweldige wegligging en soepel lopende onderdelen. Met de elektrische driewielers verstevigt Huka de positie van Nederland op de kaart als fietsland bij uitstek. Bovendien is iedere driewieler fiets helemaal af te stemmen op jouw situatie. Welke zullen we voor jou samenstellen?

City: vlot en wendbaar door de stad

De elektrische driewieler City is een sportieve Dutch Design stadsfiets. Door het lage zwaartepunt is de City zeer wendbaar en stabiel en door de lage instaphoogte stap je relatief gemakkelijk op en af. Zonder trapondersteuning trapt de fiets al licht en als elektrische driewieler is-ie haast niet te stoppen.

Vasco: design meets stabiliteit

Het robuuste Dutch Design met aluminium frame en stoere Big Ben-banden maken van de Vasco meer dan een praktische keuze. Dit is een elektrische driewielfiets om op gezien te worden! Dankzij de middenmotor en hydraulische remmen heb je weinig kracht nodig om te trappen en te remmen. Een unieke combinatie van design, stabiliteit en fietsgemak.

Cortes: ergonomisch zitcomfort

Deze elektrische driewieler is uitgerust met een ergonomische zitting, ontwikkeld in samenwerking met zit specialisten. Dit zorgt voor optimaal zitcomfort, ideaal voor mensen met rug- of heupklachten. De individueel instelbare vering, Shimano STEPS of Bafang middenmotor en Big Ben-banden doen nog een schepje boven op de fietservaring.

Co-pilot en Orthros

De Co-pilot en Orthros zijn elektrische driewielers voor meerdere personen. Op de Orthros kunnen twee volwassenen, bijvoorbeeld een begeleider en passagier, naast elkaar plaatsnemen. De Co-pilot is uitgerust met een extra zit vooraan en is verkrijgbaar in twee modellen: begeleider-volwassene en begeleider-kind. Met deze elektrische driewielers voor twee personen maakt Huka het fietsen mogelijk voor wie normaal gesproken niet aan het verkeer mag of kan deelnemen.

Elektrische driewieler kopen? Vraag nu een offerte aan

Omdat we de elektrische driewieler helemaal samenstellen naar jouw wensen, gaat het bestellen ervan iets anders dan je wellicht van ons gewend bent. Alleen de Cortes Shimano Steps is direct te bestellen, voor de overige E-bike-driewielers vragen we je een offerte aan te vragen. Aan de hand van je offerte-aanvraag nemen we alle mogelijke opties en extra’s met je door. Vervolgens gaan we aan de slag om je fiets te customizen, zodat je straks een elektrische driewieler hebt die helemaal op jou is afgestemd. Vragen? Neem gerust contact met ons op. Blijf mobiel met een elektrische driewieler van Fietsunie!