Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed, geld terug

Elektrische fiets

U bent op zoek naar een elektrische fiets, maar koopt u een kant-en-klaar model of kunt u wellicht uw bestaande fiets ombouwen? De afweging zit hem het meest in het budget welke u wilt uitgeven voor een elektrische fiets. Veelal is het ombouwen van uw bestaande fiets voordeliger.

Wat is een elektrische fiets eigenlijk?

Als u tegenwoordig door de stad fietst bent u vast al eens ingehaald door een elektrische fiets. U fietst zelf op normale snelheid en plotseling komt er iemand voorbij die totaal geen moeite blijkt te hebben met de snelheid waarmee gefietst wordt. Een elektrische fiets is niet meer dan een normale fiets maar dan voorzien van trapondersteuning. Deze elektrische ondersteuning wordt gerealiseerd door een voorwiel-, midden-, of achterwielmotor. Afhankelijk van het soort fiets maakt u een keuze voor welke motor uw fiets het beste geschikt is.

Kan ik mijn bestaande fiets elektrisch maken?

Ja, in de meeste gevallen kunt u uw bestaande fiets heel eenvoudig elektrisch maken met één van onze ombouwsets. De complete pakketten die Fietsunie te bieden heeft passen op stadsfietsen, mountainbikes en driewielers ongeacht het model of merk. Fietsunie is de online aanbieder en specialist waarop u een breed assortiment elektrische fiets onderdelen kunt vinden.

Indien u behoefte heeft aan hulp van een elektrische fiets specialist bel dan gerust met onze klantenservice op werkdagen van 09:00 tot 17:00 (gesloten op maandag). Ook kunt u het contactformulier op deze website gebruiken. Doorgaans ontvangt u binnen 48 uur een reactie van ons terug.