Start met typen om te zoeken

Top 10 fietsaccessoires

Top 10 fietsaccessoires

Fietsen is niet alleen een geweldige manier om van A naar B te komen, maar het is ook een plezierige en gezonde activiteit. Of je nu een fervent fietser bent of af en toe een ritje maakt, de juiste fietsaccessoires kunnen je ervaring verbeteren en comfort toevoegen aan je rit. Bij Fietsunie vind je een uitgebreid assortiment accessoires van topkwaliteit. Hier zijn de top 10 fietsaccessoires die je niet mag missen:

  1. Fietsverlichting voor goede zichtbaarheid
    Veiligheid staat voorop, vooral bij het fietsen in het donker. Kies uit het assortiment heldere en duurzame fietsverlichting om ervoor te zorgen dat je altijd goed zichtbaar bent op de weg. Niet alleen prettig voor mede weggebruikers om jou te kunnen zien, maar ook voor jou om je omgeving in het donker te kunnen zien.
     
  2. Comfortabele fietszadels
    Niets bederft een fietstocht sneller dan een oncomfortabel zadel. Upgrade je fiets met een ergonomisch ontworpen fietszadel voor maximaal comfort, zelfs tijdens lange ritten.
     
  3. Praktische fietsmanden en -tassen
    Vervoer je spullen gemakkelijk en stijlvol met fietsmanden en -tassen. Of je nu boodschappen doet of een picknick plant, deze accessoires voegen functionaliteit toe aan je fiets.
     
  4. Veilige fietssloten
    Bescherm je fiets tegen diefstal met stevige fietssloten. Fietsunie biedt een scala aan sloten, van kettingsloten tot ringsloten, om je gemoedsrust te garanderen. Wil jij je elektrische fiets of bakfiets extra beveiligen? Installeer dan een tracker waardoor je live jouw e-bike of bakfiets kan checken. Met de allernieuwste systemen is het zelfs mogelijk om je fiets op afstand op slot te zetten en gaat er een alarm af wanneer iemand aan je fiets zit.
     
  5. Handige fietspompen
    Voorkom ongemakkelijke momenten met een draagbare fietspomp. Zorg ervoor dat je banden altijd op de juiste spanning zijn voor een soepele en efficiënte rit. Wist je dat banden met de juiste bandenspanning ook minder weerstand geven tijdens het fietsen dan banden die veel te weinig lucht hebben?
     
  6. Stijlvolle regenkleding
    Fiets in stijl en comfort met hoogwaardige regenkleding. Van regenjassen tot regenbroeken, Fietsunie heeft alles om droog op je bestemming te komen. De regenkleding van AGU is lichtgewicht, ademend en biedt uitstekende bescherming tegen regen en wind. Je kan de regenkleding altijd voor de zekerheid meenemen want je kan het eenvoudig opvouwen en opbergen in het bijgeleverde zakje
     
  7. Handig fietsgereedschap
    Wees voorbereid op onverwachte situaties met handige fietsgereedschappen. Een compacte multitool en een reparatiesetje kunnen je snel weer op weg helpen in geval van pech. Niks zo jammer als je halverwege je fietsroute opgehaald moet worden met een fiets die je ook zelf snel had kunnen repareren.
     
  8. Beschermende fietshelmen
    Veiligheid is trendy, en een goede fietshelm is onmisbaar. Kies uit een assortiment stijlvolle helmen die comfortabel zitten en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Naast fietshelmen voor volwassenen hebben we ook fietshelmen voor kinderen. Zo gaan jij en je kinderen veilig de weg op.
     
  9. Telefoonaccessoires
    Voorkom een boete en maak gebruik van een handige telefoonhouder op je fiets. Zo kun je alsnog jouw favoriete nummer beluisteren, je route volgen of nog even snel een hands-free belletje plegen.
     
  10. Verplichte fietsbellen
    Voeg een vrolijk deuntje toe aan je fiets met opvallende fietsbellen. Niet alleen praktisch om anderen te waarschuwen, maar ook een leuke manier om je persoonlijke stijl te uiten. En niet te vergeten is een fietsbel ook verplicht op de fiets