Start met typen om te zoeken

Door weer en wind met de bakfiets

Door weer en wind met de bakfiets

Urban Arrow is een toonaangevend merk als het gaat om bakfietsen en accessoires die zijn ontworpen om het leven van fietsers gemakkelijker en comfortabeler te maken. Een van de essentiële accessoires voor Urban Arrow bakfietsen zijn de regenhuiven, die bescherming bieden tegen de elementen en je lading droog houden tijdens regenachtige dagen. In deze blogpost gaan we dieper in op de verschillen tussen twee populaire regenhuiven van Urban Arrow: de Regenhuif Essential en de Raincover Plus.

Urban Arrow Regenhuif Essential: Eenvoudig, praktisch en effectief

De Urban Arrow Regenhuif Essential is een basisoptie die zich richt op functionaliteit en bescherming tegen regen. Deze hoes is gemaakt van hoogwaardig waterdicht materiaal en is ontworpen om perfect te passen op Urban Arrow bakfietsen. Het biedt een goede bescherming tegen regen en houdt je lading droog tijdens het fietsen, zelfs tijdens hevige regenbuien. Verder is de huif ook voorzien van reflecterende details voor een betere zichtbaarheid in het donker. Met een eenvoudig bevestigingssysteem is deze hoes snel en gemakkelijk aan te brengen wanneer het begint te regenen.

De Regenhuif Essential is ideaal voor dagelijks gebruik en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het minimalistische ontwerp zorgt ervoor dat het niet te veel ruimte inneemt wanneer het niet in gebruik is, en het is gemakkelijk op te bergen in de schuur of garage wanneer je hem niet nodig hebt.

Urban Arrow Raincover Plus: Uitgebreide bescherming voor alle weersomstandigheden

De Urban Arrow Raincover Plus is een geavanceerdere optie die een nog betere bescherming biedt tegen de elementen. Deze hoes is gemaakt van duurzaam materiaal dat, net als de Essential hoes, waterdicht is.

De Raincover Plus is voorzien van extra functies, zoals ventilatieopeningen om condensvorming te voorkomen en reflecterende details voor verbeterde zichtbaarheid bij weinig licht. Het heeft ook een handig opbergvak voor kleine items, zoals sleutels of een portemonnee, waardoor het gemakkelijk is om je waardevolle spullen bij de hand te hebben tijdens het fietsen. Het grootste verschil met de Essential zit hem in de grote vensters die open kunnen en de extra ruimte aan de voorzijde. De grote vensters zorgen ervoor dat je kinderen gemakkelijk in en uit de huif kunnen stappen. Heb je twee kinderen en een baby? Dan is de Raincover Plus de uitkomst. Doordat de huif aan de voorkant hoger is dan de Essential, kan je ook nog een Maxi-Cosi in de bakfiets plaatsen. Zo kan je gerust met het hele gezin op pad.

Ongezorgd genieten in de zomer met een zonnescherm

Naast regenhuiven biedt Urban Arrow ook een zonnescherm als accessoire voor de bakfiets. Een zonnescherm is een uitstekende toevoeging aan je bakfiets, vooral tijdens warme zomerdagen wanneer de zon fel schijnt. Het zonnescherm biedt bescherming tegen schadelijke UV-stralen en creëert een aangename schaduwrijke plek voor je kinderen of lading.

Met een zonnescherm op je bakfiets kun je langer en comfortabeler fietsen zonder je zorgen te maken over overmatige blootstelling aan de zon. Het biedt niet alleen bescherming tegen de hitte, maar ook tegen de wind. Bovendien helpt het zonnescherm om de temperatuur in de bakfiets te verlagen, waardoor een comfortabele omgeving wordt gecreëerd voor iedereen aan boord. Dit kun je reguleren door de zijkanten van het zonnescherm eraf te halen.

Kortom, het toevoegen van een zonnescherm aan je bakfiets in de zomer is een slimme keuze om jezelf en je kids te beschermen tegen de zonnestralen. In combinatie met een hoogwaardige regenhuif, zoals de Urban Arrow Raincover Plus, ben je goed voorbereid op alle weersomstandigheden, zodat je het hele jaar door kunt genieten van comfortabel en veilig fietsen met je Urban Arrow bakfiets.