Start met typen om te zoeken

Back to School - Welke E-bikes zijn geschikt voor tieners?

Back to School - Welke E-bikes zijn geschikt voor tieners?

Over een aantal weken is het eindelijk weer zomervakantie. Heb jij jouw eindexamens achter de rug en ga je na de vakantie naar het voortgezet onderwijs? Dan is de kans groot dat je wat meer afstand moet afleggen ten aanzien van de basisschool. Misschien is het dan wel tijd voor een stoere E-bike. Een E-bike heeft als voordeel dat je minder zwaar hoeft te trappen, doordat de fiets is voorzien van een motor die ervoor zorgt dat je ondersteuning krijgt tijdens het fietsen. We zien steeds meer tieners die gebruikmaken van een E-bike om naar school te fietsen. Wil jij ook graag profiteren van de vele voordelen van een E-bike? In dit blog vertellen we jou welke fietsen geschikt zijn voor tieners. We kijken naar prestaties en betaalbaarheid, daarom hebben we alleen E-bikes gekozen die binnen het budget van € 2500,- vallen.

Cortina E-bikes

Cortina E-bikes zijn uitermate geschikt voor tieners, omdat deze een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding kennen. De fietsen zien er modern uit en zijn verkrijgbaar in meerdere hippe kleuren. Cortina E-bikes worden aangedreven door een krachtige Bafang middenmotor waardoor je direct ondersteuning krijgt zodra je begint met fietsen. De Cortina E-U1 is een veel gekozen model. Deze fiets is van alle gemakken voorzien en is heel betaalbaar. Je hebt de keuze uit een 450, 600 of 750 Wh accu waardoor je eenvoudig lange afstanden kunt afleggen. Zo wordt dagelijks naar school fietsen echt een feestje.

Giant E-bikes

Ook Giant biedt een aantal modellen die uitermate geschikt zijn voor tieners. De Giant Triple X E+1 is hier een mooi voorbeeld van. Deze stoere transportfiets heeft een Giant SyncDriveMove voorwielmotor 20Nm, extra brede banden en een voorbagagedrager. Ideaal, want zo kun je een fietsmand monteren en eenvoudig jouw schoolspullen meenemen. Zoek je een fiets met een iets krachtigere motor? Dan zijn de Giant Entour E+0 en E+1 fietsen echt een aanrader. Deze zijn voorzien van een Giant SyncDrive Core middenmotor 50Nm, waardoor je nog meer profiteert van de ondersteuning. Giant biedt je de mogelijkheid om te kiezen voor een 300, 400 of 500Wh accu.

Handige accessoires voor onderweg

Wil je onderweg geen gedoe meer met een fietstas die van de bagagedrager afrolt? Dan hebben we de Bibia spinbinder Euro 4-10-65 zwart voor jou. Deze handige spinbinder zorgt ervoor dat jouw fietstas beter op de bagagedrager blijft liggen.

Liever de tas voorop dragen? Wanneer je een voorbagagedrager hebt, dan kun je kiezen voor een stoere mand of fietskrat. Basil en Cortina bieden leuke items aan.

Tot slot bieden wij de Mirage telefoonhouder Xx uni zwart aan. Met deze telefoonhouder heb je altijd zicht op jouw telefoon, want deze monteer je eenvoudig op het stuur. Geen bekeuringen meer voor het vasthouden van je telefoon op de fiets. Handig toch?

Kom proefrijden in Emmen

Wil je graag even proefrijden of meer advies? Kom dan naar onze winkel in Emmen en laat je adviseren.