Start met typen om te zoeken

Blog over Kalkhoff E-bikes

Blog over Kalkhoff E-bikes

Heb jij jezelf voorgenomen om een nieuwe elektrische fiets aan te schaffen? Dan zie je door de vele merken en aanbieders het bos al snel niet meer. De keuze is echt enorm en de meeste fietsen lijken best veel op elkaar. Tijdens je zoektocht kom je waarschijnlijk de meest bekende merken zoals Gazelle, Batavus, Cortina en Sparta als eerst tegen. Maar wist je dat het Duitse merk Kalkhoff ook behoorlijk hard aan de weg timmert? In dit blog vertellen we jou graag meer over de prachtige e-bikes van Kalkhoff.

Kalkhoff e-bikes

Kalkhoff maakt al sinds 1919 fietsen en sinds 2007 ook elektrische fietsen. Het Duitse merk staat bekend om zijn degelijkheid en innovativiteit. Wanneer je kiest voor een Kalkhoff e-bike dan weet je zeker dat je jarenlang plezier van je fiets hebt. Alle Kalkhoff e-bikes zijn uitgerust met een Bosch motorsysteem, waardoor je veilig en comfortabel kunt fietsen. Ga jij voor een e-bike met een Active Line, Performance Line of een Performance Line CX smart motor. Wat je gebruiksdoel ook is, er is altijd een passende Kalkhoff fiets verkrijgbaar. Of je nu kiest voor een elektrische fiets met een derailleurversnelling, naafversnelling een ketting of een onderhoudsarme riem. Je gaat het vinden binnen het ruime assortiment van Kalkhoff e-bikes.

Verschillende frame soorten

De elektrische fietsen van Kalkhoff zijn van uitstekende kwaliteit, bieden een zeer goed fietscomfort en vallen op door het prachtige design. De frames zijn modern en strak uitgevoerd en bieden een hoge frame stabiliteit. Deze frames zijn in verschillende trendy (Scandinavische) kleuren verkrijgbaar. Kies het frame dat bij jou past

Trapez (TR)

Het Trapez frame is het zogenaamde damesmodel. Het sportieve frame heeft een hoge frame stabiliteit, een laag gewicht en een dynamische flair.

Wave (WA)

Het Wave frame is erg populair onder zowel mannen als vrouwen. Dit unisex frame heeft een lage instap en combineert comfort met veilige rijeigenschappen.

Diamond (DI)

Het Diamond frame is een klassiek herenframe en heeft de optimale combinatie van stabiliteit, een laag gewicht en een sportief design.

Comfort (CO)

Het comfort frame is unixes uitgevoerd en wordt gekenmerkt door de extra lage instap. Zo stap je nog veiliger op en af.

Kalkhoff Image, Endeavour en Entice

Kalkhoff heeft de e-bikes onderverdeeld in de categorieën Trekking, City en Allroad. Er is goed gekeken naar het gebruiksdoel en aan de hand daarvan is de e-bike voorzien van de juiste onderdelen en technologieën.

Kalkhoff Image - City

De Kalkhoff Image e-bikes zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Je neemt deze fiets mee naar je werk, fietst door de stad of maakt mooie fietstochten in je vrije tijd. De Image zorgt ervoor dat jij ontspannen kunt fietsen, zonder moeite en zonder stress.

Kalkhoff Endeavour - Trekking

De Kalkhoff Endeavour is perfect voor diegene die graag sportief rijdt. Je gebruikt de Endeavour voor dagelijks gebruik in de stad, maar ook voor sportieve ritten in het buitengebied.

Kalkhoff Entice - Allroad

De Kalkhoff Entice is ontworpen voor de avontuurlijke fietsers onder ons. Fiets jij regelmatig over off-road paden en vind je het uitdagend om in de bergen te fietsen? De Kalkhoff Entice daagt jou graag uit voor een nieuw avontuur. Deze stoere alleskunner zorgt ervoor dat jij de wereld kunt ontdekken.

Next level

De e-bikes van Kalkhoff zijn uitgevoerd in verschillende levels. Je hebt de keuze uit 1, 3, 5 of 7. Level 1 is het meest betaalbaar en biedt een perfecte basis uitrusting. Hoe hoger het getal is, hoe luxer de fiets is uitgevoerd. Level 1 fietsen hebben geen geïntegreerde accu in het frame, dit in tegenstelling tot de overige levels. Kies de level die bij je past:

Move, Advance of Excite uitrusting

Naast de verschillende modellen en levels kun je ook nog kiezen tussen de Move, Advance of Excite uitrusting.

Move

De Move uitrusting bestaat uit een sterke baseline

Advance

De Advance uitrusting biedt een optimale prijs-kwaliteitverhouding voor ambitieuze fietsers

Excite

De Excite uitrusting bestaat uit de allerbeste en meest exclusieve onderdelen

+ Optie

Met de + optie heb je de mogelijkheid om een fiets te kopen die een draagvermogen tot 170 kg biedt. Je profiteert van maximale stabiliteit, flexibiliteit en extra veel comfort.

Daarnaast is er nog een BLX variant verkrijgbaar. Deze uitrusting is speciaal samengesteld voor de Benelux. Er zijn een aantal aanpassingen ten opzichte van het standaard pakket. De BLX versie is voorzien van jasbeschermers, een half gesloten kettingkast, een comfortabeler stuur en een zachter Selle Royal zadel.

Fietsunie en Kalkhoff

Fietsunie biedt een ruim assortiment Kalkhoff e-bikes aan. Wil je ook kennis maken met het fantastische rijcomfort, de stabiele wegligging en de prettige trapondersteuning? Kom dan langs voor een gratis proefrit en laat je verrassen. Heb je vragen over Kalkhoff e-bikes? Neem dan contact met ons op, want we helpen je graag op weg.