Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Het zijn de MAGAZIJN OPRUIMWEKEN bij Fietsunie! 25% korting op e-bike accessoires en nog veel meer!

E-Drive ombouwset met achterwielmotor

Ombouwsets met achterwielmotor om van jouw bestaande fiets een E-bike fiets te maken. En in combinatie met een 36V 250W borstelloze naafmotor met vrijloop en een keuze uit een 36V 11Ah, 13Ah, 17Ah en 20Ah Li-Ion accu, is deze set goed voor een minimale actieradius van 80 tot 180 km. Onze E-drive mini naafmotoren geven geen weerstand wanneer deze niet zijn ingeschakeld, dus jouw fiets fietst net zo licht als voorheen. Je kunt kiezen uit het zeer moderne 3,5 " gecentreerde LCD display of het iets simpeler LED display. Op beide systemen kan zeer gemakkelijk gekozen worden tussen de ondersteuningen en beide sets zijn voorzien van de 6Km/h wandelfunctie. Bij al onze achterwielmotor ombouwsets worden standaard twee remsensoren geleverd zodat de originele remhendels kunnen blijven bestaan. De remsensoren zorgen voor een directe motor onderbreking. Bij veel leveranciers betaal je extra voor een 11Ah accu. Bij Fietsunie zit dit standaard al in het pakket.

Waarom kiezen voor een achterwielmotor bij een elektrische fiets?

Bij een e-bike (elektrische fiets) met achterwielmotor zit de motor in het achterwiel. Doordat de motor op deze plek is gevestigd, geeft deze fiets de meest natuurlijke rijbeleving. Dit komt omdat de ‘normale’ fiets ook wordt aangedreven door het achterwiel. Nadelen van een achterwielmotor zijn dat al het gewicht, op de achterkant van de fiets zijn gevestigd en dat het niet mogelijk is om naafversnellingen en een gesloten kettingkast te hebben. Op deze pagina vind je alles over de achterwielmotor op een elektrische fiets.
  


Bezig met laden...
Heb je een vraag over een product?

Heb je een vraag over een product?

Vraag het ons

Voordelen van een E-drive achterwielmotor ombouwset

Het hebben van een elektrische fiets met achterwielmotor heeft enkele aangename voordelen.

  • In de gewone fietsstand voel je geen weerstand van de achterwielmotor;
  • Je kunt gebruik blijven maken van de bestaande remhendels;
  • Wij leveren standaard een 11Ah accu mee. Bij veel andere aanbieders betaal je hier extra voor;
  • De achterwielmotor geeft een natuurlijke rijbeleving tijdens het fietsen;
De E-Drive achterwielmotor-ombouwsets die je op Fietsunie.nl vindt zijn allemaal compleet uitgerust met alle benodigdheden om jouw normale fiets om te bouwen tot een kwalitatieve en volwaardige elektrische fiets.

Snelle levering van achterwielmotor ombouwsets uit voorraad

Vrijwel alle achterwielmotor ombouwsets zijn bij ons uit eigen voorraad leverbaar. Dit betekent dat je de eerstvolgende dag (zondag uitgezonderd) de producten al in huis kunt hebben, mits je op werkdagen voor 16.00 uur je bestelling hebt geplaatst op onze webshop.

Uitstekende garantie- en serviceverlening

Daarnaast geniet je bij Fietsunie.nl van de uitstekende garantie- en serviceverlening op alle producten uit ons zeer uitgebreide assotiment. Kom je liever langs bij ons in de winkel? Dat is geen probleem. Wij hebben een grote showroom van ruim 1000m2. Je kunt jouw bestelling tevens afhalen in onze winkel in Emmen (Drenthe), geopend van dinsdag t/m zaterdag.


Laatst bekeken producten

Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien en om onze website te kunnen optimaliseren? Fietsunie en onze partners (Google) verzamelen gegevens en gebruiken cookies om persoonlijk en niet-persoonlijk te adverteren en deze te meten. Daarnaast gebruiken wij deze gegevens om ons websiteverkeer te analyseren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar ons Privacy Statement: Privacy Statement
Accepteer geselecteerde cookies