Op werkdagen voor 4u besteld, zelfde dag verzonden De E-bike specialist van de Benelux Binnen NL gratis verzending vanaf €50,-
0
Winkelwagen

Tandem ombouwen naar elektrisch.

Wanneer je in het bezit bent van een normale bakfiets, maar graag een elektrische bakfiets wilt schrik je al gauw van de prijzen. Gelukkig heeft Fietsunie daar dè oplossing voor. Wanneer jouw tandem technisch in goede staat is kan je er voor kiezen om je eigen fiets zelf (of door ons) te laten ombouwen naar een elektrisch model. Dit scheelt je al gauw honderden euro’s.

Het voordeel van onze elektrische systemen is dat zij standaard geleverd worden met een garantietermijn van 2 jaar, en daarnaast vele opties hebben om de bakfiets compleet naar wens aan te passen. Kies bijvoorbeeld uit verschillende displays voor een mooier uiterlijk, of kies voor een grotere accu voor een grotere actieradius.

Onze accu’s hebben een actieradius vanaf 80km, oplopend tot onze grootste accu met zelfs een actieradius van 180km! Dit is wel afhankelijk van de weersomstandigheden, belasting van de fiets, en het niveau van ondersteuning.