Op werkdagen voor 4u besteld, zelfde dag verzonden De E-bike specialist van de Benelux Binnen NL gratis verzending vanaf €50,-
0
Winkelwagen

Bakfiets ombouwen naar elektrisch.

Wanneer je in het bezit bent van een normale bakfiets, maar graag een elektrische bakfiets wil schrik je al gauw van de prijzen. Gelukkig heeft Fietsunie daar dè oplossing voor. Wanneer jouw bakfiets technisch in goede staat is kan je er voor kiezen om je eigen fiets zelf (of door ons) te laten ombouwen naar een elektrisch model. Dit scheelt je al gauw honderden euro’s.


Het voordeel van onze elektrische systemen is dat zij standaard geleverd worden met een garantietermijn van 2 jaar, en daarnaast vele opties hebben om de bakfiets compleet naar wens aan te passen. Kies bijvoorbeeld uit verschillende displays voor een mooier uiterlijk, of kies voor een grotere accu voor een grotere actieradius.

Onze accu’s hebben een actieradius vanaf 80 km, oplopend tot onze grootste accu met zelfs een actieradius van 180 km. Let op! De actieradius geldt voor een 'gewone' fiets. Met een bakfiets heb je meer gewicht en gaat dat ten koste van de actieradius. De standaard actieradius van 80 km wordt 40 km en 180 km wordt 90 km actieradius voor een bakfiets. Verder spelen daar ook nog variabelen als weersomstandigheden, belasting van de fiets en het niveau van ondersteuning in mee.

  


Bezig met laden...

Voordelen van een trapondersteuning voor bakfietsen

Het hebben van een elektrische trapondersteuning voor driewielers kent enkele aangename voordelen.

  • Ombouwsets zijn toepasbaar op vrijwel elke bakfiets;

  • Altijd een specialist van Fietsunie die je kan helpen bij het monteren van de ombouwset;

  • Je bepaalt zelf wat voor remsysteem je wilt gebruiken (rollerbrake, velgrem, schrijfrem of trommelrem);

  • Je hebt de keuze uit vier verschillende soorten accu's voor de bakfiets.

De ombouwsets speciaal voor bakfietsen, die je op Fietsunie.nl vindt, zijn compleet uitgerust met alle benodigdheden om jouw bakfiets om te bouwen tot een kwalitatieve en volwaardige elektrische bakfiets.


Snelle levering van bakfiets ombouwsets uit voorraad

Vrijwel alle ombouwsets voor bakfietsen zijn bij ons uit eigen voorraad leverbaar. Dit betekent dat je de eerstvolgende dag (zondag uitgezonderd) de producten al in huis kunt hebben, mits je op werkdagen voor 16.00 uw bestelling hebt geplaatst op onze webshop.


Uitstekende garantie- en serviceverlening

Daarnaast geniet je bij Fietsunie.nl van de uitstekende garantie- en serviceverlening op alle producten uit ons zeer uitgebreide assortiment. Kom je liever langs bij ons in de winkel? Dat is geen probleem. Wij hebben een grote showroom van ruim 1000m2. Je kunt jouw bestelling tevens afhalen in onze winkel in Emmen (Drenthe), geopend van dinsdag t/m zaterdag.