Op werkdagen voor 4u besteld, zelfde dag verzonden De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed geld terug
0
Winkelwagen

Bakfiets ombouwen naar elektrisch.

Wanneer je in het bezit bent van een normale bakfiets, maar graag een elektrische bakfiets wil schrik je al gauw van de prijzen. Gelukkig heeft Fietsunie daar dè oplossing voor. Wanneer jouw bakfiets technisch in goede staat is kan je er voor kiezen om je eigen fiets zelf (of door ons) te laten ombouwen naar een elektrisch model. Dit scheelt je al gauw honderden euro’s.


Het voordeel van onze elektrische systemen is dat zij standaard geleverd worden met een garantietermijn van 2 jaar, en daarnaast vele opties hebben om de bakfiets compleet naar wens aan te passen. Kies bijvoorbeeld uit verschillende displays voor een mooier uiterlijk, of kies voor een grotere accu voor een grotere actieradius.

Onze accu’s hebben een actieradius vanaf 80km, oplopend tot onze grootste accu met zelfs een actieradius van 180km! Dit is wel afhankelijk van de weersomstandigheden, belasting van de fiets, en het niveau van ondersteuning.

  


Bezig met laden...

Voordelen van een trapondersteuning voor bakfietsen

Het hebben van een elektrische trapondersteuning voor driewielers kent enkele aangename voordelen.

  • Ombouwsets zijn toepasbaar op vrijwel elke bakfiets;

  • Altijd een specialist van Fietsunie die u kan helpen bij het monteren van de ombouwset;

  • U bepaalt zelf wat voor remsysteem u wilt gebruiken (rollerbrake, velgrem, schrijfrem of trommelrem);

  • U heeft keuze uit vier verschillende soorten accu's voor de bakfiets.

De ombouwsets speciaal voor bakfietsen, die u op Fietsunie.nl vindt, zijn compleet uitgerust met alle benodigdheden om uw bakfiets om te bouwen tot een kwalitatieve en volwaardige elektrische bakfiets.


Snelle levering van bakfiets ombouwsets uit voorraad

Vrijwel alle ombouwsets voor bakfietsen zijn bij ons uit eigen voorraad leverbaar. Dit betekent dat u de eerst volgende dag (zondag uitgezonderd) de producten al in huis kunt hebben, mits u op werkdagen voor 16.00 uw bestelling hebt geplaatst op onze webshop.


Uitstekende garantie- en serviceverlening

Daarnaast geniet u bij Fietsunie.nl van de uitstekende garantie- en serviceverlening op alle producten uit ons zeer uitgebreide assortiment. Komt u liever langs bij ons in de winkel? Dat is geen probleem. Wij hebben een grote showroom van ruim 1000m2. U kunt uw bestelling tevens afhalen in onze winkel in Emmen (Drenthe), geopend van dinsdag t/m zaterdag.