Op werkdagen voor 16u besteld, zelfde dag verzonden Dé E-bike specialist van de Benelux Binnen NL gratis verzending vanaf €50,-
0
Winkelwagen

Error code Bafang middenmotor of naafmotor.

Help! Ik krijg een storingsmelding op mijn display met een Bafang ombouwset of middenmotor. 

Onderstaand vindt je een tabel met uitleg over de verschillende storingen. Let op dat veel storingen enkel door dealers opgelost kunnen worden. Bij twijfel neem dan altijd eerst contact op met de dealer of fietsenwinkel waar jouw ombouwset of fiets vandaan komt. 
 
Error Code Error Description Error-shooting Method
"03H" wordt getoond op het LCD display.    De remonderbrekers blijven actief. Controleer of de remkabel klem zit of moeilijk beweegt.
“04H” wordt getoond op het LCD display.   De gashendel komt niet terug in de beginstand Controleer of de gashendel blijft hangen. Ontkoppel de gashendel van de regelaar. Storing daardoor opgelost? Vervang dan de gashendel door een nieuwe!
“05H” wordt getoond op het LCD display.   Storing in de gashendel Controleer de gashendel op schade, check de connectors en bekijk draden op breuk. 
“06H” wordt getoond op het LCD display.  Laag voltage protectie Controleer het voltage van de batterij.
“07H” wordt getoond op het LCD display.   Hoog voltage protectie Controleer het voltage van de batterij.
“08H” wordt getoond op het LCD display.    Storing hall-sensor kabel bij de motor Controleer de motor en motorkabel
“09H” wordt getoond op het LCD display. Storing in de motorfases Controleer de motor en de motorkabel
“11H” wordt getoond op het LCD display. Temperatuur regelaar te hoog Controleer de controller en laat deze afkoelen
“12H” wordt getoond op het LCD display. Storing sensor controller Neem contact op met uw dealer.
“13H” wordt getoond op het LCD display. Temperatuur batterij te hoog of te laag Controller de batterij en laat deze afkoelen of opwarmen.
“21H” wordt getoond op het LCD display. Storing in de externe speed-sensor Controleer of de snelheidssensor is aangesloten, controleer gebroken op kabelbreuk, verbogen connectors. Controlleer magneetafstand
“22H” wordt getoond op het LCD display. BMS communicatie-fout Vervang de batterij.
“30H” wordt getoond op het LCD display. Communicatie-fout Controleer de verbindingen bij de regelaar. Neem contact op met uw dealer.
  Fietsunie     25-04-2019 22:09     Reacties ( 4 )
Reacties (4)
 TzwSVsOw -  14-07-2022

20

 DEkeyzer Jan -  18-09-2020

Ik heb een nieuwe fiets brinkers baxter hm8 750wh .soms wil hij niet opstarten dan moet ik de batterij los maken en terug plaatsen en dan start hij op.hij is dan binnen geweest alles werkte goed tot dat ik de haters los maakte om op te laden. Wilde hij weer niet meer starten. Weet er iemand een oplossing voor het probleem.dank u.

 Decuyper Erik -  25-08-2020

Ik ben in het bezit van een e-bike veloci sinds 2jaar ,het is twee maanden dat de garantie weg is en nu heb ik error h30 en niemand kan mij helpen ,mijn fiets is binnen geweest bij bizbike in kruisem en daar was het de motor ,en 650€ kosten neen dat kan niet want hij heeft maar 2950km op de teller ,kun jij zeggen wat er aan de hand is Dank u

 WEYGAERTS -  20-04-2020

BIJ HET AANZETTEN VAN DE DISPLAY KRIJGEN WIJ ERROR 30 HET TIJPE FIETS IS E FOLT:DISPLAY KD21C