Op werkdagen voor 4u besteld, zelfde dag verzonden De E-bike specialist van de Benelux Binnen NL gratis verzending vanaf €50,-
0
Winkelwagen

Kies jouw motor

Performance Line CX 

Deze Bosch motoren komen uit de Performance CX lijn. Gesorteerd van oud naar nieuw. Klik op de motor die jij hebt en je komt bij een bijpassende tuning oplossing!
Staat jouw Bosch motor van de Performance Line CX hier niet tussen? Stuur dan een foto van jouw motor, e-bike en informatie naar onze klantenservice.
               
         Ziet je motor er zo uit? Klik op de afbeelding om verder te gaan.


 

Performance Line  

Deze Bosch motoren komen uit de Performance lijn. Gesorteerd van oud naar nieuw. Klik op de motor die jij hebt en je komt bij een bijpassende tuning oplossing!
Staat jouw Bosch motor van de Performance Line hier niet tussen? Stuur dan een foto van jouw motor, e-bike en informatie naar onze klantenservice.


   

 

Active Line (Plus) 

Deze Bosch motoren komen uit de Active Line (Plus) lijn. Gesorteerd van oud naar nieuw. Klik op de motor die jij hebt en je komt bij een bijpassende tuning oplossing!
Staat jouw Bosch motor van de Active Line (Plus) hier niet tussen? Stuur dan een foto van jouw motor, e-bike en informatie naar onze klantenservice.


       


 Laatst bekeken producten