Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 14 dagen niet goed, geld terug
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 14 dagen niet goed, geld terug
SpeedBox2 voor Yamaha PW-X 2018
SpeedBox2 voor Yamaha PW-X 2018
Reviews | Review toevoegen

SpeedBox2 voor Yamaha PW-X 2018 is een revolutionaire procesbesturingsmodule die de snelheidsbegrenzer van uw elektrische fiets onderdrukt. Na installatie en activering van uw SpeedBox voor Yamaha ...

Artikelnummer

SPC-871069 

Standaard levertijd

Voor 16:00 besteld is morgen in huis

€ 179,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

SpeedBox2 voor Yamaha PW-X 2018 is een revolutionaire procesbesturingsmodule die de snelheidsbegrenzer van uw elektrische fiets onderdrukt. Na installatie en activering van uw SpeedBox voor Yamaha zal het display de werkelijke waarden tonen. Waarden zoals maximale snelheid, gemiddelde snelheid, dagelijks afgelegde afstand en bereik worden correct weergegeven.

Als je een nieuwe fiets hebt die helemaal niet is gereden, moet je deze minstens 1 of 2 kilometer rijden voordat je de SpeedBox-tuningset installeert.

De SpeedBox2 voor Yamaha PW-X-afstemkit wordt geactiveerd door kort op de WALK-knop te drukken, die zich aan de voorkant van het bedieningspaneel bevindt. Nadat u op deze knop hebt gedrukt, wordt de huidige snelheid van 9,9 km / h ongeveer 2 seconden weergegeven op het bedieningspaneel. Dit betekent dat de SpeedBox2 voor Yamaha PW-X-afstemkit is geactiveerd en dat de aanvullende hulp van uw elektromotor nu werkt tot een snelheid van 50 km / h.

Wanneer de WALK-knop opnieuw wordt ingedrukt, wordt de huidige snelheid van 2,5 km / h weergegeven. Dit betekent dat de SpeedBox2 voor Yamaha PW-X is gedeactiveerd en dat alles zal werken alsof de speedbox nooit is geïnstalleerd. De aanvullende hulp van uw elektrische fiets werkt nu tot de oorspronkelijke snelheidslimiet van 25 km / h.

Houd er rekening mee dat het gebruik van aangepaste elektrische fietsen op de openbare weg in sommige landen mogelijk niet strookt met de wet. De fabrikant aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van SpeedBox1- of SpeedBox2-producten. Elektrische fietsen uitgerust met de SpeedBox1- of SpeedBox2-producten zijn niet toegestaan ​​op de openbare weg, fietspaden en op openbare plaatsen. Elektrische fietsen uitgerust met SpeedBox1- of SpeedBox2-producten kunnen uitsluitend op privé-eigendom worden gebruikt en zijn volledig op eigen risico. Het gebruik van SpeedBox1 en / of SpeedBox2 kan de garantie van uw ebike ongeldig maken.

SpeedBox2 voor Yamaha PW-X:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meer reviews