Op werkdagen voor 4u besteld, zelfde dag verzonden De E-bike specialist van de Benelux Binnen NL gratis verzending vanaf €50,-
0
Winkelwagen

Leasen bij Fietsunie

Bij Fietsunie is het ook mogelijk om je fiets te leasen! Op deze pagina leggen we je uit hoe het leasen bij Fietsunie werkt. 

Beschikbare Leasemaatschappijen

Je kunt bij ons via verschillende leasemaatschappijen je fiets of bakfietsen leasen. Wij werken samen met o.a. Nationale Fiets Projecten, Lease A Bike, Fiscfree, Friesland Lease en Hello Rider. Ons advies is dan ook om met een lease partij contact op te nemen en advies in te winnen over de mogelijkheden.


Hoe werkt het?

Jij wilt dus een fiets leasen via het werk? Dan moet je beginnen met het kiezen van een leasemaatschappij. Dit kan door bij je werkgever na te vragen met welke partijen ze samenwerken, dat werkt sneller. Vraag naar de mogelijkheden bij je werkgever. 

  • Jij kiest bij ons de fiets die je wilt.
  • Je geeft dit door aan de lease maatschappij en sluit de overeenkomst over het maandelijkse bedrag.
  • Bij het sluiten van de overeenkomst wordt vooraf een eenmalig bedrag van €150,- in rekening gebracht. Deze kosten zijn standaard van toepassing op lease overeenkomsten. 
  • Wij maken je fiets gereed en zorgen dat die rijklaar bij je huis wordt afgeleverd!


De kosten

Wij als fietsenwinkel zijn in dit geval alleen de leverancier. De (aanbiedings) prijs die op onze website staan, zijn NIET van toepassing op de leaseprijs. Voor het leasen geldt altijd de advies verkoopprijs. Deze prijs is de vanaf prijs die fabrikanten instellen. Daarnaast wordt er standaard €150,- door berekend aan de consument. Dit is bij elk bedrijf van toepassing.