Op werkdagen voor 4u besteld, zelfde dag verzonden De E-bike specialist van de Benelux Binnen NL gratis verzending vanaf €50,-
0
Winkelwagen

Jouw Impulse middenmotor opvoeren?

Dat kan met de Badassbox en de SpeedBox. Het grote verschil van de twee chips is het volgende,


De BadassBox,

Deze zit over de snelheidssensor geschoven. Deze montage is vrij makkelijk en eigenlijk kan iedereen dit uitvoeren. Let wel op dat sommige snelheidssensoren lastig te bereiken zijn. Hierdoor kan het soms mogelijk zijn dat een Badassbox niet geplaatst kan worden. De Badassbox zal de snelheid gehalveerd in het display weergeven. 


De SpeedBox,

Deze Chip zit tussen de bekabeling van de motor naar het display. Deze zit ook netjes weggewerkt achter het motor plaatje of in het frame. De Chip is dus eigenlijk onzichtbaar voor het oog. Bij Bosch zal hij de juiste snelheid weergeven tot en met ongeveer 45km/h. Bij alle andere merken middenmotoren zal hij de snelheid gehalveerd weergeven vanaf 15km/h. Bij bijna alle motoren is het mogelijk om de begrenzing in en uit te schakelen door middel van de wandelfunctie. 

Voor alle Impulse motoren hebben wij de juiste Chip. Let wel op dat je de juiste motor kiest bij de Speedchip. Voor de Impulse 1&2 is een andere chip noodzakelijk als bij de Impulse EVO

LET OP!

Ga je jouw fiets uitvoeren met een tuningschip. Dan is het erg belangrijk dat je jouw fiets niet meer laat updaten met de nieuwste software tijdens een servicebeurt. Door de update kan de chip onbruikbaar worden gemaakt door de fabrikant.  

Laatst bekeken producten