Op werkdagen voor 4u besteld, zelfde dag verzonden De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed geld terug
0
Winkelwagen

Duofiets voorzien van elektrische ondersteuning

Ook bent u bij Fietsunie op het juiste adres voor elektrische ondersteuning voor uw duofiets of side by side. De ombouwset die wij aanbieden is eenvoudig te monteren op een bestaande duofiets met eventueel en toevoeging voor trapondersteuning. Omdat een duofiets onder speciale fietsen valt kunt u bij FietsUnie.nl gebruik maken van de exclusieve montagedienst. Tegen een meerprijs monteren wij de volledige ombouwset op uw duofiets en zorgen we dat deze rijklaar is voor gebruik. Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen. Wij adviseren u graag over welke producten het beste aansluiten bij uw wensen. 

Voordelen van een trapondersteuning voor een duofiets

Het hebben van een elektrische fiets met middenmotor heeft enkele aangename voordelen.

  • Eenvoudige te monteren op uw bestaande duofiets;
  • Vrije keuze tussen een schijfrem of een velrem (V brake);
  • Mogelijkheid om een achteruitrijfunctie mee te bestellen bij deze ombouwset;
  • U heeft keuze uit vijf verschillende soorten accu's voor de duofiets;
De ombouwsets voor duofietsen die u op Fietsunie.nl vindt zijn compleet uitgerust met alle benodigdheden om uw normale fiets om te bouwen tot een kwalitatieve en volwaardige elektrische fiets.

Snelle levering van duofiets ombouwsets uit voorraad

Vrijwel alle ombouwsets voor duofietsen zijn bij ons uit eigen voorraad leverbaar. Dit betekent dat u de eerst volgende dag (zondag uitgezonderd) de producten al in huis kunt hebben, mits u op werkdagen voor 16.00 uw bestelling hebt geplaatst op onze webshop.


Uitstekende garantie- en serviceverlening

Daarnaast geniet u bij Fietsunie.nl van de uitstekende garantie- en serviceverlening op alle producten uit ons zeer uitgebreide assortiment. Komt u liever langs bij ons in de winkel? Dat is geen probleem. Wij hebben een grote showroom van ruim 1000m2. U kunt uw bestelling tevens afhalen in onze winkel in Emmen (Drenthe), geopend van dinsdag t/m zaterdag.