Op werkdagen voor 16u besteld, zelfde dag verzonden Dé E-bike specialist van de Benelux Binnen NL gratis verzending vanaf €50,-
0
Winkelwagen

Garantieformulier

Ondanks onze constante zorg voor kwaliteit kan het voorkomen dat het door jouw aangeschafte product een mankement vertoont. Wens je aanspraak te maken op garantie, dan verzoeken wij onderstaand formulier volledig in te vullen en aan ons op te sturen onder vermelding van de aard van de klacht. Vergeet niet ook jouw factuur mee te zenden. Zonder factuur of aankoopbewijs kunnen wij jouw garantie aanvraag niet in behandeling nemen. 

Jouw aanspraak op garantie zal binnen twee weken na ontvangst in behandeling worden genomen. Wanneer wij de situatie beoordelen, dan maken wij binnen drie weken een afspraak met je. Een gegronde en dus toegekende klacht wordt binnen 14 werkdagen opgelost.

Op alle producten heb je recht op twee jaar volledige garantie. Garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Meer informatie over onze garantievoorwaarden kun je teruglezen in onze algemene voorwaarden bij sectie 9

Elke zending die retour gezonden wordt voor garantie dient te worden voorzien van het garantie formulier en aankoopbewijs in de onderstaande link. Zonder dit formulier zal jouw garantie aanvraag meer tijd in beslag nemen. 

Download hier het E-Drive garantieformulier