Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed, geld terug

Garantieformulier

Ondanks onze constante zorg voor kwaliteit kan het voorkomen dat het door jou aangeschafte product een mankement vertoont. Wens je aanspraak te maken op garantie, dan verzoeken wij onderstaand formulier volledig in te vullen en aan ons op te sturen onder vermelding van de aard van de klacht. Vergeet niet ook jouw factuur mee te zenden.

Jou aanspraak op garantie zal binnen 48 uur na ontvangst in behandeling worden genomen. Wanneer wij de situatie beoordelen, dan maken wij binnen twee werkdagen een afspraak met je. Een gegronde en dus toegekende klacht wordt binnen 14 dagen opgelost.

Op alle producten heb je recht op twee jaar volledige garantie. Garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Meer informatie over onze garantievoorwaarden kun je teruglezen in onze algemene voorwaarden bij sectie 9

Elke zending die retour gezonden word voor garantie dient te worden voorzien van het garantie formulier in de onderstaande link. Zonder dit formulier zal jou garantie aanvraag meer tijd in beslag nemen. 

Download hier het E-Drive garantieformulier