Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed, geld terug

Driewieler voorzien van elektrische ondersteuning

U heeft een lage instap- of driewielfiets die nog technisch in orde is maar u wilt graag  elektrische ondersteuning? Inruilen is geen optie want dan krijgt u vaak slechts een fractie van de waarde terug en een nieuwe elektrische lage instap- of driewielfiets is relatief prijzig. Wat nu? Daar heeft fietsunie een oplossing voor. Fietsunie kan voor u uw lage instapfiets of driewielfiets voorzien van elektrische ondersteuning. 

Fiets langer & verder

De afstand die u kunt afleggen met het E-Drive systeem is circa 80 kilometer. Dt is afhankelijk van de belasting van de fiets, de weersomstandigheden en het niveau van de trapondersteuning. fietsunie wil ervoor zorgen dat u een elektrische fiets heeft waar u zo lang mogelijk plezier van heeft. Daarom is het belangrijk om voor uzelf na te gaan hoe u de fiets gebruikt. Iemand die vaak korte stukken rijdt en de accu vaak oplaadt heeft een andere type accu nodig dan iemand die af en toe langere stukken fietst.

Via de fietscomputer kunt u nuttige informatie inzien zoals de lading van de accu, de verreden afstand en de gemiddelde snelheid.

Volledig aanpasbaar

Het E-Drive systeem dat Fietsunie op uw fiets installeert kenmerkt zich door de veelzijdigheid en het eenvoudige en gemakkelijke gebruik. De ombouwset kan volledig aan uw wensen worden aangepast: de gewenste rijafstand (standaard 80 km op een volle accu), aan welke kant van het stuur de bediening wordt geplaatst, of u de verlichting aangesloten wenst te krijgen op het elektrisch systeem en of u gebruik wilt maken van een duimgas.

Slimme keuze

Een goede en degelijke driewielfiets ombouwen tot een elektrische driewielfiets is vaker voordeliger dan deze inruilen tegen een nieuwe. Dankzij onze uitgebreide ombouwservice is uw omgebouwde driewielfiets niet te onderscheiden van een fabrieks elektrische driewielfiets. Fietsunie kan iedere lage instap- of driewielfiets ombouwen.

Zorgeloos door de garantie

Op het elektrische systeem inclusief de accu ontvangt u bij aflevering twee jaar garantie. Mocht er toch iets defect gaan aan uw fiets? Dan kan Fietsunie dit direct voor u vervangen. Wij hoeven niets op te sturen naar de fabriek, alles repareren wij in eigen beheer.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit alle opties die wij aanbieden om het elektrisch systeem geheel naar uw wensen aan te passen. Laat u zich gerust informeren door één van onze specialisten onder het genot van een kopje koffie. Maak direct een proefrit op een fiets met het elektrisch systeem en ervaar alle gemakken van een elektrische fiets!