Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed, geld terug
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed, geld terug
Speedbox 3.0 voor Bosch 2020 Generatie 4
Speedbox 3.0 voor Bosch 2020 Generatie 4

Speedbox voor Bosch 2020, oftewel de generatie 4 motoren. Deactiveert de snelheidsbegrenzing en toont de actuele waardes.

Artikelnummer

SB3_B_1pcs_BOX 

Standaard levertijd

Leverbaar vanaf eind januari 2020! Uw bestelling zal in backorder geplaatst worden.

EAN

9506974244293  

€ 164,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Leverbaar vanaf eind januari 2020! Uw bestelling zal in backorder geplaatst worden. 

Speedbox geschikt voor de 4de generatie Bosch motor (bouwjaar 2020). Deactiveert met een simpele handeling de snelheidsbegrenzer. Dit kan via de Walk-assist knop óf Plus/Min/Plus/Min in te drukken. (kan per model verschillen)

Heb je een nieuwe fiets? Rijdt tenminste 1 kilometer voordat je de chip activeert! 

Werkt de Speedbox naar behoren? Top! Laat uw Bosch motor, display etc. daarna niet meer updaten. Updates maken de kans groter dat uw chip door de nieuwe software herkent wordt. Fietsunie kan niet waarborgen dat uw chip na een update nog naar behoren werkt en is niet aansprakelijk voor een niet-werkende chip na een update.

De nieuwste optie bij Speedbox is om zelf een maximum snelheid in te voeren! Je kunt de snelheid per stand (Turbo, Sport, Tour, Eco) instellen. Kort na het instellen van de stand toont het display de maximum snelheid. 

Het is bij deze nieuwste chip belangrijk om ná het fietsen het systeem niet uit te zetten totdat er 0.0 op het display staat. Een timer informeert je hoelang dat nog duurt. Zodra 0.0 wordt getoond kan de fiets uit gezet worden. 

De SpeedBox2 wordt geactiveerd door de WALK-knop of +/-/+/- op het bedieningspaneel kort in te drukken. Nadat u op deze knop hebt gedrukt, wordt de huidige snelheid van 9,9 km / u ongeveer 3 seconden weergegeven op het bedieningspaneel. Dit betekent dat de SpeedBox2 is geactiveerd en de aanvullende hulp van uw elektromotor werkt nu tot een snelheid van 99 km / h. Wanneer de WALK-knop opnieuw wordt ingedrukt, wordt de huidige snelheid van 2,5 km / u weergegeven. Dit betekent dat de SpeedBox2 gedeactiveerd is en dat alles werkt alsof de speedbox nooit was geïnstalleerd. De aanvullende hulp van uw elektrische fiets werkt nu tot de oorspronkelijke snelheidslimiet van 25 km / h.

Houd er rekening mee dat het gebruik van dergelijke aangepaste elektrische fietsen op de openbare weg in sommige landen mogelijk niet strookt met de wet. De fabrikant aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van SpeedBox1- of SpeedBox2-producten. Het is niet toegestaan ​​om elektrische fietsen uitgerust met de SpeedBox1 of SpeedBox2 producten op openbare wegen, fietspaden en op openbare plaatsen te gebruiken. Elektrische fietsen uitgerust met SpeedBox1- SpeedBox2 of Speedbox 3-producten kunnen uitsluitend op eigen terrein worden gebruikt en zijn volledig op eigen risico. Het gebruik van SpeedBox1 en / of SpeedBox2 kan de garantie van uw ebike ongeldig maken.
Wij raden u aan om altijd extra beschermende maatregelen te nemen vanwege de toenemende risico's bij hogere snelheid, zoals bijvoorbeeld een helm.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.