Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed, geld terug
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed, geld terug
SpeedBox2 voor Yamaha PW
SpeedBox2 voor Yamaha PW
Reviews | Review toevoegen

SpeedBox2 voor Yamaha is een revolutionaire procesbesturingsmodule die de snelheidsbegrenzer van uw elektrische fiets onderdrukt. Na installatie en activering van uw SpeedBox voor Yamaha zal het di...

Artikelnummer

SPC-871068 

Verwachte levertijd

7 dag(en)

€ 139,95 *
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

SpeedBox2 voor Yamaha is een revolutionaire procesbesturingsmodule die de snelheidsbegrenzer van uw elektrische fiets onderdrukt. Na installatie en activering van uw SpeedBox voor Yamaha zal het display de werkelijke waarden tonen. Waarden zoals maximale snelheid, gemiddelde snelheid, dagelijks afgelegde afstand en bereik worden correct weergegeven.

De SpeedBox2 voor Yamaha wordt geactiveerd door op de LICHT-knop te drukken, die zich op het bedieningspaneel bevindt. Nadat u op deze knop hebt gedrukt, wordt de huidige snelheid van 5,0 km / u ongeveer 2 seconden weergegeven op het bedieningspaneel. Dit betekent dat de SpeedBox2 is geactiveerd en dat de aanvullende hulp van uw elektromotor nu tot een snelheid van 50 km / u zal werken.

Als u nogmaals op de LIGHT-knop drukt, wordt de huidige snelheid van 2,5 km / u weergegeven. Dit betekent dat de SpeedBox2 gedeactiveerd is en dat alles werkt alsof de SpeedBox nooit is geïnstalleerd. De aanvullende hulp van uw elektrische fiets werkt nu tot de oorspronkelijke snelheidslimiet van 25 km / h.

De lichtknop regelt zowel de lichten op je fiets als de activering en deactivering van je SpeedBox-tuningset. Als u geen lampjes op uw fiets hebt geïnstalleerd of als u de SpeedBox afzonderlijk wilt bedienen, is er een tweede methode om de SpeedBox te activeren en deactiveren:
Deze tweede methode houdt in dat u binnen twee seconden op de omhoog-omlaagknoppen drukt: OMHOOG → OMLAAG → OMHOOG → OMLAAG. Om te deactiveren, drukt u eenvoudig nogmaals op de pijltjestoetsen omhoog in dezelfde volgorde.

Houd er rekening mee dat het gebruik van aangepaste elektrische fietsen op de openbare weg in sommige landen mogelijk niet strookt met de wet. De fabrikant aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van SpeedBox1- of SpeedBox2-producten. Elektrische fietsen uitgerust met de SpeedBox1- of SpeedBox2-producten zijn niet toegestaan ​​op de openbare weg, fietspaden en op openbare plaatsen. Elektrische fietsen uitgerust met SpeedBox1- of SpeedBox2-producten kunnen uitsluitend op privé-eigendom worden gebruikt en zijn volledig op eigen risico. Het gebruik van SpeedBox1 en / of SpeedBox2 kan de garantie van uw ebike ongeldig maken.
 

SpeedBox2 for Yamaha PW Drive:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.