Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed, geld terug
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed, geld terug
SpeedBox voor Bafang MaxDrive
SpeedBox voor Bafang MaxDrive

SpeedBox voor Bafang Max Drive is een processorgestuurde module die de maximumsnelheid van uw elektrische fiets tot 50 km / u verhoogt. Het display toont de helft van de snelheid na activering. Ac...

Artikelnummer

SPC-871067 

Standaard levertijd

Voor 16:00 besteld is morgen in huis

€ 139,95 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

SpeedBox voor Bafang Max Drive is een processorgestuurde module die de maximumsnelheid van uw elektrische fiets tot 50 km / u verhoogt. Het display toont de helft van de snelheid na activering.

Activering en deactivering wordt uitgevoerd door kort op de knop te drukken voor verlichting op het bedieningspaneel. Het display toont het lichtensymbool wanneer u op deze knop drukt. Dit betekent dat de SpeedBox is geactiveerd en dat de motorondersteuning van de elektrische fiets oploopt tot snelheden tot 50 km / h. Wanneer de knop opnieuw wordt ingedrukt, verdwijnt het pictogram voor actieve verlichting. Dit betekent dat de SpeedBox gedeactiveerd is en dat alles werkt zoals het zou zijn als het niet was geïnstalleerd.

LET OP! Heeft u uw verlichting voor én achter geschakeld via het Bafang systeem en wilt u dat de verlichting voor én achter beide nog  werken? Bestel dan de Bafang verlichtingskabel: 
Klik hier voor de Bafang Speedbox splitter-kabel

De Speedbox wordt namelijk op 1 van de verlichtingsconnectoren aangesloten. De splitter-kabel zorgt ervoor dat alles weer werkt als tevoren.

Houd er rekening mee dat de werking van dergelijke gemodificeerde elektrische fietsen op wegen mogelijk in strijd is met de toepasselijke wetgeving in sommige landen. De fabrikant aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van SpeedBox- of SpeedBox2-producten. Het gebruik van elektrische fietsen uitgerust met SpeedBox- of SpeedBox2-producten op wegen, fietspaden en in de openbare ruimte is niet toegestaan. Elektrische fietsen uitgerust met SpeedBox- of SpeedBox2-producten kunnen uitsluitend op eigen terrein en geheel op eigen verantwoordelijkheid worden gebruikt. Het gebruik van SpeedBox en / of SpeedBox2 kan de garantie op uw ebike verliezen.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.