Op werkdagen voor 16u besteld, zelfde dag verzonden Dé E-bike specialist van de Benelux Binnen NL gratis verzending vanaf €50,-
0
Winkelwagen

Nieuwe elektrische ondersteuning voor Van Raam fietsen


Ben je opzoek naar elektrische ondersteuning voor jouw Van Raam fiets? Of is je huidige elektrische systeem deffect / stuk op jouw Van Raam fiets en schrik je van de hoge reparatiekosten? Wij bieden voor verschillende Van Raam modellen nieuwe elektrische ondersteuning aan. Deze systemen zijn zo samen gesteld dat deze gemakkelijk geinstalleerd kunnen worden op jouw Easy Rider, Maxi, Duofiets of andere modellen. Al onze elektrische systemen zijn getest en voldoen volledig aan de MDR, ROHS en CE keuringen. Hiermee voldoet jouw fiets dus altijd aan de gestelde richtlijnen. 

Tevens kunnen wij voor alle Van Raam fietsen de installatie uitvoeren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen ook het transport door heel Nederland voor jou uit handen nemen. 


 

Van Raam fiets stuk? Is de elektrische ondersteuning op jouw Van Raam stuk en schikt je van de torenhoge reparatiekosten? Wij bieden de oplossing voor een fractie van de prijs wat Van Raam rekend voorzien wij jouw fiets van nieuwe elektrische ondersteuning. En volgens alle richtlijnen en incl. twee jaar garantie. 

Wil je weten welk systeem geschikt is voor jouw fiets? Neem contact met ons op via WhatsApp, telefoon of email. 


Laatst bekeken producten