Op werkdagen voor 4u besteld, zelfde dag verzonden De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed geld terug
0
Winkelwagen

Fabrikant?

Zit uw bedrijf in de rijwielhandel, fietsbranche of produceert u fietsen? Dan leveren wij ook graag onze producten aan u. Wij zijn leverancier voor diverse fietsfabrikanten in Europa. Dit gaat om oplages van 20 tot 1500 fietsen per jaar. 

Wij leveren ons eigen systeem voor elektrische fietsen. In overleg met u leveren wij ook complete maatwerkoplossingen voor uw bedrijf. Doordat wij samenwerken met Bafang hebben wij ook de mogelijkheid om complete Bafang systemen aan u te leveren. Bafang is dé nummer één op het gebied van elektrische maatwerk oplossingen voor fietsen. Door het grote OEM aanbod zijn er vele oplossingen mogelijk voor uw bedrijf. 

Wij werken rechtstreeks samen met de producenten van al onze producten. Hierdoor kunnen wij aantrekkelijke prijzen hanteren met een uitstekende marge. We leveren onze producten aan de rijwielvakhandel en importeurs in ons eigen land maar en inmiddels ook in heel Europa.