Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed, geld terug

Online een Bakfiets kopen

Bakfietsen nemen het straatbeeld steeds meer over. Waar een aantal jaar terug slechts een paar moeders in Amsterdam gebruik maakten van de een bakfiets, is de bakfiets nu volledig geïntegreerd in onze samenleving. Heel begrijpelijk als we kijken naar de voordelen en de vele manieren waarop bakfietsen gebruikt kunnen worden. Fietsunie.nl biedt verschillende soorten bakfietsen aan van onder meer Urban Arrow of Bakfiets.nl. In onderstaande tekst zullen we alle mogelijke vragen die je hebt bij het kopen van een bakfiets beantwoorden.
 

Verschil tussen tweewieler en driewieler

Misschien is het je al opgevallen dat er bakfietsen zijn met twee wielen of met drie wielen. Er zit dan ook verschil tussen deze twee modellen. Een tweewielbakfiets heeft eigenlijk de zelfde eigenschappen als een gewone fiets. Een driewielbakfiets heeft twee wielen aan de voorzijde. Hierdoor helt de fiets niet over in de bochten en zal je je snelheid iets moeten aanpassen. Het voordeel van een driewielbakfiets is dat deze bak over het algemeen een stuk groter is als bij een tweewielbakfiets. Hierdoor kun je met gemak vier kinderen meenemen of twee kinderen met nog een aantal boodschappen tassen.